1. ប្រធានបទនៃកិច្ចព្រមព្រៀង។
    • កិច្ចព្រមព្រៀងនេះមានសុពលភាពសម្រាប់គេហទំព័រ https://healthy-food-near-me.com ហើយត្រូវបានបញ្ចប់រវាងអ្នកប្រើប្រាស់គេហទំព័រទាំងនេះនិងម្ចាស់គេហទំព័រ (ចាប់ពីទីនេះ https://healthy-food-near-me.com )
    • កិច្ចព្រមព្រៀងនេះបង្កើតនីតិវិធីសម្រាប់ទទួលរក្សាទុករក្សាទុកដំណើរការប្រើប្រាស់និងបង្ហាញទិន្នន័យផ្ទាល់ខ្លួនរបស់អ្នកប្រើប្រាស់និងព័ត៌មានផ្សេងទៀតដែល https://healthy-food-near-me.com ទទួលបានពីអ្នកប្រើប្រាស់គេហទំព័រ។ អ្នកប្រើប្រាស់បំពេញនៅក្នុងទិន្នន័យផ្ទាល់ខ្លួន។
    • ដើម្បីដាក់ព័ត៌មានសេចក្តីប្រកាសប្រើប្រាស់គេហទំព័រនៅលើគេហទំព័រណាមួយ៖ //healthy-food-near-me.com គេហទំព័រអ្នកប្រើប្រាស់ត្រូវអានកិច្ចព្រមព្រៀងនេះដោយយកចិត្តទុកដាក់និងបង្ហាញពីកិច្ចព្រមព្រៀងពេញលេញជាមួយនឹងលក្ខខណ្ឌនានា។ ការបញ្ជាក់ពីការយល់ព្រមពេញលេញជាមួយនឹងកិច្ចព្រមព្រៀងនេះគឺជាការប្រើប្រាស់គេហទំព័រដោយអ្នកប្រើប្រាស់។
    • អ្នកប្រើប្រាស់មិនមានសិទ្ធិប្រកាសព័ត៌មានការប្រកាសប្រើប្រាស់គេហទំព័រប្រសិនបើគាត់មិនយល់ស្របនឹងលក្ខខណ្ឌនៃកិច្ចព្រមព្រៀងនេះឬប្រសិនបើគាត់មិនបានឈានដល់អាយុស្របច្បាប់នៅពេលគាត់មានសិទ្ធិក្នុងកិច្ចព្រមព្រៀងឬមិនមែនជាមនុស្សដែលមានការអនុញ្ញាត។ របស់ក្រុមហ៊ុនដែលព័ត៌មានត្រូវបានចុះផ្សាយប្រកាស។
    • តាមរយៈការបញ្ចូលព័ត៌មាននៅលើគេហទំព័រដោយប្រើវែបសាយអ្នកប្រើបញ្ចូលទិន្នន័យផ្ទាល់ខ្លួនឬផ្តល់ទិន្នន័យនេះតាមមធ្យោបាយមួយផ្សេងទៀតនិង / ឬអនុវត្តសកម្មភាពណាមួយនៅលើគេហទំព័រនិង / ឬប្រើប្រាស់ផ្នែកណាមួយនៃគេហទំព័រអ្នកប្រើយល់ព្រមចំពោះ ល័ក្ខខ័ណ្ឌនៃកិច្ចព្រមព្រៀងនេះនិងផ្តល់ជូន៖ //healthy-food-near-me.com ដែលមានសិទ្ធិទទួលរក្សាទុកដំណើរការប្រើប្រាស់និងបង្ហាញទិន្នន័យផ្ទាល់ខ្លួនរបស់អ្នកប្រើប្រាស់ក្រោមលក្ខខណ្ឌនៃកិច្ចព្រមព្រៀងនេះ។
    • កិច្ចព្រមព្រៀងនេះមិនមានការគ្រប់គ្រងលើអ៊ីនធឺណេតឡើយ៖ //healthy-food-near-me.com មិនទទួលខុសត្រូវចំពោះវិក័យប័ត្រការរក្សាទុកដំណើរការប្រើប្រាស់និងការបង្ហាញទិន្នន័យផ្ទាល់ខ្លួនរបស់អ្នកប្រើប្រាស់និងព័ត៌មានផ្សេងទៀតទៅកាន់ភាគីទីបីដែលមិនមែនជាកម្មសិទ្ធិឬដំណើរការដោយហេតភី : //healthy-food-near-me.com និងបុគ្គលដែលមិនមែនជាបុគ្គលិក AvtoTachki .com ទោះបីជាអ្នកប្រើប្រាស់ទទួលបានគេហទំព័រអាហារឬសេវាកម្មរបស់មនុស្សទាំងនេះក៏ដោយ: // មានសុខភាពល្អ - អាហារ - ជិតខ្ញុំ .com ឬព្រឹត្តិប័ត្រព័ត៌មាន។ ការសម្ងាត់ក្នុងការយោគយល់កិច្ចព្រមព្រៀងនេះគឺជាព័ត៌មានតែមួយគត់ដែលត្រូវបានរក្សាទុកនៅក្នុងឃ្លាំងទិន្នន័យរបស់វែបសាយត៍នៅក្នុងរដ្ឋដែលបានអ៊ិនគ្រីបហើយអាចប្រើបានតែ tohttps: //healthy-food-near-me.com ។
    • អ្នកប្រើប្រាស់ទទួលស្គាល់ថាក្នុងករណីមានការធ្វេសប្រហែសរបស់គាត់ចំពោះសន្តិសុខនិងការការពារទិន្នន័យផ្ទាល់ខ្លួននិងទិន្នន័យនៃការអនុញ្ញាតរបស់ខ្លួនភាគីទីបីអាចទទួលបានសិទ្ធិចូលប្រើប្រាស់គណនីដោយគ្មានការអនុញ្ញាតនិងទិន្នន័យផ្ទាល់ខ្លួននិងអ្នកប្រើប្រាស់ផ្សេងទៀត។ https://healthy-food-near-me.com មិនទទួលខុសត្រូវចំពោះការបាត់បង់ដែលកើតឡើងដោយការចូលប្រើបែបនេះទេ។
  2. នីតិវិធីសម្រាប់ការទទួលបានទិន្នន័យផ្ទាល់ខ្លួន។
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • ខូឃីស៍ដើម្បីផ្តល់សេវាកម្មអាស្រ័យលើនេះឧទាហរណ៍ការរក្សាទុកទិន្នន័យនៅក្នុងកន្ត្រករវាងការបើកមើល;
    • អាសយដ្ឋាន IP របស់អ្នកប្រើប្រាស់។
  2. ព័ត៌មានទាំងអស់ត្រូវបានប្រមូលដោយយើងក៏ដូចជាមិនផ្លាស់ប្តូរក្នុងការប្រមូលទិន្នន័យឡើយ។ អ្នកប្រើប្រាស់មានទំនួលខុសត្រូវក្នុងការផ្តល់ព័ត៌មានដែលអាចជឿទុកចិត្តបានរួមទាំងព័ត៌មានអំពីទិន្នន័យផ្ទាល់ខ្លួន ។https: //healthy-food-near-me.com មានសិទ្ធិបើចាំបាច់ដើម្បីផ្ទៀងផ្ទាត់ភាពត្រឹមត្រូវនៃព័ត៌មានដែលបានផ្តល់និងស្នើសុំការបញ្ជាក់ពីព័ត៌មានដែលបានផ្តល់ជូន។ បើចាំបាច់ដើម្បីផ្តល់សេវាកម្មដល់អ្នកប្រើប្រាស់។
  3. នីតិវិធីសម្រាប់ការប្រើប្រាស់ព័ត៌មានអ្នកប្រើប្រាស់។
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. ល័ក្ខខ័ណ្ឌនៃការផ្តល់សិទ្ធិចូលដំណើរការឃ្លាំងទិន្នន័យ។
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • តាមសំណើសមហេតុផលរបស់ស្ថាប័នរដ្ឋដែលមានសិទ្ធិទាមទារនិងទទួលទិន្នន័យនិងព័ត៌មានបែបនេះ។
    • ប្រសិនបើនៅក្នុងគំនិតរបស់ https://healthy-food-near-me.com អ្នកប្រើប្រាស់រំលោភលើលក្ខខណ្ឌនៃកិច្ចព្រមព្រៀងនេះនិង/ឬកិច្ចសន្យានិងកិច្ចព្រមព្រៀងផ្សេងទៀតរវាង https://healthy-food-near-me.com និង អ្នកប្រើប្រាស់។
  7. វិធីផ្លាស់ប្តូរ / លុបព័ត៌មាននេះឬឈប់ជាវ។
  1. អ្នកប្រើប្រាស់នៅពេលណាមួយដែលអាចធ្វើបាន ផ្លាស់ប្តូរ / លុប ព័ត៌មាន​ផ្ទាល់ខ្លួន (ទូរស័ព្ទ) ឬឈប់ជាវ។ ការងារនៃលក្ខណៈពិសេសមួយចំនួនរបស់ https://healthy-food-near-me.com ដែលទាមទារឱ្យមានព័ត៌មានអំពីអ្នកប្រើប្រាស់អាចត្រូវបានផ្អាកពីពេលផ្លាស់ប្តូរ/លុបព័ត៌មាន។
  2. ទិន្នន័យផ្ទាល់ខ្លួនរបស់អ្នកប្រើប្រាស់ត្រូវបានរក្សាទុករហូតដល់អ្នកប្រើប្រាស់ត្រូវលុបចោល។ ការជូនដំណឹងគ្រប់គ្រាន់របស់អ្នកប្រើប្រាស់អំពីការលុបឬដំណើរការទិន្នន័យផ្ទាល់ខ្លួនផ្សេងទៀតនឹងជាលិខិតមួយ (ព័ត៌មាន) ផ្ញើទៅអ៊ីមែលដែលបញ្ជាក់ដោយអ្នកប្រើប្រាស់។
  3. ការការពារទិន្នន័យ។
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. អាសយដ្ឋានទំនាក់ទំនងក្នុងករណីមានសំណួរ។
  4. ក្នុងករណីមានសំណួរបំណងប្រាថ្នានិងបណ្តឹងតវ៉ាទាក់ទងនឹងព័ត៌មានដែលអ្នកផ្តល់សូមទាក់ទងអាស័យដ្ឋានអ៊ីម៉ែលៈ Support@healthy-food-near-me.com ។ តាមការស្នើសុំជាលាយលក្ខណ៍អក្សរនិងពេលបង្ហាញឯកសារដែលបញ្ជាក់ពីអត្តសញ្ញាណនិងសិទ្ធិអំណាចរបស់គាត់យើងអាចផ្តល់ជូនអ្នកប្រើប្រាស់នូវព័ត៌មានអំពីនីតិវិធីសម្រាប់ទទួលបានព័ត៌មានអំពីទីតាំងនៃឃ្លាំងទិន្នន័យ។
  5. ការផ្លាស់ប្តូរគោលការណ៍ឯកជនភាព។
  6. យើងអាចផ្លាស់ប្តូរលក្ខខណ្ឌនៃគោលការណ៍ភាពឯកជន។ ក្នុងករណីនេះយើងនឹងជំនួសកំណែនៅលើទំព័រលក្ខខណ្ឌដូច្នេះសូមពិនិត្យមើលជាទៀងទាត់ https://មានសុខភាពល្អ - ល្អ - ល្អ/ កិច្ចព្រមព្រៀងភាពឯកជន រាល់ការផ្លាស់ប្តូរចំពោះកិច្ចព្រមព្រៀងបានចូលជាធរមានចាប់ពីពេលចេញផ្សាយ។ ការប្រើប្រាស់វែបសាយអ្នកប្រើបញ្ជាក់ពីការទទួលយកលក្ខខណ្ឌថ្មីនៃគោលការណ៍ឯកជនភាពក្នុងពាក្យជាធរមាននៅពេលអ្នកប្រើប្រាស់ប្រើគេហទំព័រ។
  7. លក្ខខណ្ឌបន្ថែម។
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. ក្នុងករណីដែលការផ្តល់អោយនូវគោលការណ៍ឯកជនភាពរួមទាំងសំណើប្រយោគឬផ្នែកណាមួយត្រូវបានចាត់ទុកថាផ្ទុយនឹងច្បាប់ឬមិនមានសុពលភាពនេះនឹងមិនប៉ះពាល់ដល់បទប្បញ្ញត្តិដែលនៅសេសសល់ដែលមិនផ្ទុយនឹងច្បាប់ទេពួកគេនៅតែមាន កម្លាំងពេញលេញនិងមានសុពលភាពនិងបទប្បញ្ញត្តិដែលមិនមានសុពលភាពឬបទប្បញ្ញត្តិដែលមិនអាចបំពេញបានដោយគ្មានសកម្មភាពបន្ថែមទៀតដោយភាគីត្រូវបានចាត់ទុកថាត្រូវបានធ្វើវិសោធនកម្មវិសោធនកម្មដែលចាំបាច់ដើម្បីធានាសុពលភាពនិងលទ្ធភាពនៃការអនុវត្ត។
  3. កិច្ចព្រមព្រៀងនេះបានពង្រីកដល់អ្នកប្រើប្រាស់ចាប់ពីពេលដែលគាត់ប្រើគេហទំព័ររួមទាំងការដាក់ការផ្សាយពាណិជ្ជកម្មហើយមានសុពលភាពរហូតដល់ព័ត៌មានអំពីអ្នកប្រើប្រាស់ត្រូវបានរក្សាទុកនៅលើគេហទំព័ររួមទាំងទិន្នន័យផ្ទាល់ខ្លួន។